Massage

Stel nacke, musarm, ryggont och ömmande höftleder. Kroppen har många olika sätt att säga ifrån när vi använder och belastar den på fel sätt.

Som massör arbetar jag med helkroppsmassage. Massagen fungerar som en grundlig undersökning där jag går igenom hela kroppen – från huvud, nacke, axlar, armar och fingrar via bröst, mage, rygg och ländrygg till höfter, lår, vader, fötter och tår.

Under behandlingen diskuterar vi dina besvär och hur du upplever dem i din vardag. En djupgående massage frigör även äldre besvär som ligger dolda. Man brukar säga att ”kroppen förlåter men den glömmer inte”. Så bli inte förvånad om problemet och smärtan sitter på olika ställen. För att komma åt på djupet använder jag även naprapati och akupunktur samt bindvävsbehandling.

Behandlingen blir en upptäcktsresa där du lär känna din egen kropp. Men massage minskar inte bara stelhet och spänningar, den sänker även stressnivån, stärker immunförsvaret och förbättrar matsmältningen. Du kommer också att märka att sömnen och koncentrationsförmågan blir bättre.